Fringe

Augustine_United_Church_Edinburgh_entire_church_photo

Fringe 2018

Dit jaar gaan we naar Fringe! Een heel avontuur voor ons en onze leden. Onze leden zullen de sfeer kunnen opsnuiven op één van de grootste theaterfestivals ter wereld. Buiten de sfeer opsnuiven zal een deel van de leden ook de kans krijgen om zelf een plaatsje op het festival te veroveren met onze productie van "King Arthur: The Pantomine"! Ze staan tussen de grootste namen in de theaterwereld en zullen ongetwijfeld laten zien wat wij bescheiden Belgen in onze mars hebben.

Wanneer?

Wij gaan van 5 t.e.m. 12 augustus 2018!

Wanneer is de try-out?

Op 28 juli in het parochiecentrum te Essen-Wildert om 12:00.

Royaal ontbijt

Er is mogelijkheid om voor de try-out van King Arthur te genieten van een royaal ontbijt.

Prijzen

-12j. try-out zonder ontbijt - €4
+12j. try-out zonder ontbijt - €6
-12j. try-out met ontbijt - €18
+12j. try-out met ontbijt - €20

Maar voor het zover is, moet er nog veel gebeuren! We moeten eerst onze tekst terug opnieuw van buiten leren, in het Engels deze keer. Ook moeten we ons decor aanpassen zodat het mee op de bus kan, geld inzamelen om onze reis te bekostigen, heel veel repeteren en nog veel meer! Wat er van dit alles komt, tonen we jullie tijdens onze try-out op 28 juli.

Eén ding dat al wel vast ligt, is de zaal. We zullen optreden in een zaaltje dat gelegen is in een kerk. Doorheen het jaar wordt deze kerk gewoon gebruikt, maar voor Fringe wordt ze een maand lang omgetoverd tot een thuishaven voor theatermakers van over de hele wereld.